Levering

Bezorgen

Het bezorgen en retour halen van de verhuurde goederen wordt gepland tussen 08.00 en 17.00 uur (tenzij anders is overeen gekomen)
 
U kunt een dag van tevoren  tussen 15:00 en 17:00 contact met ons opnemen om te informeren hoe laat de chauffeur bij u is.
Voor levering of het ophalen op maandag kunt tot zondag voor 8:00 in de ochtend mailen naar planning@boboverhuur.nl, dan krijgt u tussen 9 en 10:00 het tijdsvak gemaild, anders kunt u op maandag vanaf 8:00 telefonisch informeren hoe laat we er zijn.
De planning is dan gemaakt, de wagens zijn dan geladen er kan dan niets meer geschoven worden. (U kunt dus niet zelf aangeven hoe laat wij kunnen komen)
 
LET WEL! Dit is een tijdindicatie, wij hebben helaas geen invloed op andere weggebruikers, weersomstandigheden en andere klanten. Het kan dus voorkomen dat de chauffeur eerder of later dan gepland arriveert.
 
Indien u niet aanwezig bent bij het bezorgen / ophalen van de goederen dient u contact met ons op te nemen voor een andere bezorg (indien mogelijk) / ophaal afspraak.
Wij zijn wel genoodzaakt om hier extra transportkosten voor te berekenen.
De emballage blijft bij de gehuurde goederen.
De goederen dienen op de ophaaldag vanaf 8.00 uur gesorteerd, gereinigd, geordend en gestapeld op de rolcontainers gereed staan op de begane grond (als wij de materialen op en afbouwen geld dat niet voor deze artikelen).

Afhalen

Als u de goederen niet tijdig heeft afbesteld of deze niet komt ophalen (ongeacht de reden)  terwijl deze wel voor u gereserveerd staan zijn wij genoodzaakt u de factuur de sturen van de gereserveerde goederen.
Wij rekenen dan 100% annuleringskosten.
 
Het vervoer van de huurgoederen mag alleen geschieden met gesloten, droge en reukvrije voertuigen. Apparatuur moet altijd staande vervoerd worden. Zorg voor de juiste materialen om de producten vaste zetten en te beschermen.
 
U dient bij het inleveren van de huurmaterialen te allen tijde uw bon mee te nemen, ook als iemand anders voor u de spullen terug brengt.
Een foto op een mobiel of een ander apparaat is niet geldig.
Heeft u de bon niet bij dan kan dit invloed hebben op uw borgsom.
Ja, wij hebben een kopie, maar die is niet van toepassing op boven staande