Betaling

Betaalinformatie

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen.

  • Contant bij de chauffeur of bij de balie
  • Pinnen bij de chauffeur of bij de balie
  • Betalen via ideal 
  • Op rekening. 

U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Mollie. 

Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van Mollie opgeslagen.

Ideal

Een veilige, snelle en handige manier voor het betalen van uw bestelling is via iDeal. U hoeft zich geen zorgen te maken als u na uw betaling nog extra materialen wilt bijbestellen. Op de bevestiging die u van ons ontvangt staat hoeveel u al heeft aanbetaald. Voor het restbedrag ontvangt u een aanvullende factuur, die u ook via iDeal kunt betalen. Als het betaalde bedrag hoger is dan het orderbedrag (omdat een bestelling wellicht kleiner is geworden) dan storten wij het resterende bedrag binnen één week na terugkomst van de order naar u terug. 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs per mail, alsmede een aanbetalingsfactuur. 

De eindfactuur wordt opgemaakt nadat de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) wordt het vooruitbetaalde bedrag verrekend. In de meeste gevallen is het nog te betalen bedrag in dat geval €0,00.

Betalen op rekening

Alleen vaste klanten kunnen bij ons op rekening betalen. De optie op rekening betalen is bij het plaatsen van een online bestelling niet mogelijk.